Menu

Wie ben ik en waarom ben ik NalatenschapsMakelaar?

Mijn naam is Harriët Verkleij en ik ben zelfstandig NalatenschapsMakelaar, aangesloten bij de landelijke netwerkorganisatie De NalatenschapsMakelaar. Ik werk vanuit Amersfoort in heel Midden-Nederland. Het is mijn doel om mensen rond een erfenis de rust en zekerheid te geven dat alles goed geregeld wordt.

Een sociaal mens en een energieke en pragmatische aanpakker, zo word ik vaak omschreven. Daarnaast noemen mensen mij iemand die ingewikkelde problematiek kan terugbrengen tot overzichtelijke proporties. Ik heb sociale wetenschappen gestudeerd en ook een financiële opleiding, SPDI gevolgd. Die twee studies vormen een goede basis om mensen te helpen die met een overlijden worden geconfronteerd. Ik houd van dit vak omdat menselijke, organisatorische en zakelijke aspecten bij elkaar komen.

Toen ik enkele keren in mijn familie meehielp bij de afhandeling van een nalatenschap, merkte ik hoe in dit werk mijn kwaliteiten en interesses samenkomen. Daarmee wil ik graag ook anderen van dienst zijn en de last die een nalatenschap kan zijn helpen verlichten. Ik neem u veel organisatorisch en regelwerk uit handen. Daarbij zorg ik ervoor dat u het overzicht behoudt, zodat u de tijd krijgt om te rouwen.

Ik heb een interne opleiding gevolgd bij De NalatenschapsMakelaar. Ook heb ik de opleiding tot executeur gevolgd en ben ik lid van de NOVEX, Nederlandse Organisatie voor Executeurs. Dat geeft u de garantie dat u geholpen wordt door iemand met voldoende kennis en ervaring, die regelmatig getraind wordt en op de hoogte is van de nieuwste financiële en juridische ontwikkelingen.

Ik kom voor een oriënterend gesprek graag eens bij u langs om samen te bekijken wat er bij u aan de orde is en hoe ik u daarbij wellicht kan adviseren of ondersteunen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Ik nodig u van harte uit om een afspraak te maken om zonder verplichtingen van gedachten te wisselen over uw situatie, wensen en mogelijkheden.

 

Maak een afspraak